3 Winkels Professioneel Advies

Over ons

Met slaapwinkels in Zottegem, Geraardsbergen en Erpe-Mere is Sleep Inn uw specialist wat slaapcomfort betreft. Van design bedden tot hoeslakens en donsdekens: in onze beddenwinkels kunt u terecht!

1. Sleep Inn Zottegem

In onze Sleep Inn beddenwinkel te Zottegem vindt u het ruimste gamma aan slaapcomfort, zowel wat betreft de verscheidenheid van ons assortiment, als de verschillende kwaliteitsmerken die wij aanbieden. Voor merken als Tempur, Beka en Lattoflex komt u langs in Zottegem!


2. Sleep Inn Geraardsbergen

Voor donsdekens, matrassen, hoeslakens en boxsprings komt u langs in onze beddenwinkel te Geraardsbergen. Onze Sleep Inn slaapwinkel te Geraardsbergen is voorzien van een ruime openbare (betaal)parking, zodat u met gemak tot bij ons raakt.


3. Sleep Inn Erpe-Mere

Onze derde beddenwinkel bevindt zich in Erpe-Mere, net tussen de op- en afrit van de E40. Benieuwd naar ons aanbod aan slaapcomfort? Kom gerust langs!

Vragen in verband met ons slaapcomfort of onze Sleep Inn verkooppunten? Aarzel niet om contact op te nemen! Onze slaapadviseurs staan u met veel plezier te woord!