Waterbedden

      

             SLEEPLINE Waterbedden

SLEEPLINE waterbedden maken ook gebruik van het 4D-Comfort systeem. Deze vooruitstrevende technologie resulteert in het allerhoogste slaapcomfort en de degelijkste kwaliteit. Op het vlak van de techniek gebruikt SLEEPLINE dezelfde principes en materialen als STRETCH-TOP System. Voor de matrasombouw, de stofcollecties en accessoires wordt bij SLEEPLINE echter een iets andere lijn gevolgd.

De slogan van SLEEPLINE luidt: "Everybody has his own style". Hiermee wordt benadrukt dat een watermatras volledig aan uw wensen kan aangepast worden en dat ze in elk interieur kan geïntegreerd worden.

SLEEPLINE MODEL -T: een echte kameleon


Persoonlijke stijl

Uw persoonlijke stijl vinden is niet altijd even gemakkelijk. Alle dingen die u mooi vindt, tot één stijlvol geheel combineren is nog moeilijker. Zo kan een verzameling van mooie inrichtingselementen samen toch een mislukt interieur vormen.

SLEEPLINE probeert u bij uw keuze te helpen. Naast een zeer compleet productpallet bieden wij u ook complete collecties aan, waarin alles op elkaar is afgestemd.

Door de uitgebreide keuze aan stoffen en sierlijsten kan u uw SLEEPLINE Model-T waterbed steeds aanpassen aan de inrichting van uw slaapkamer. In de attractieve stofcollecties en sierlijstmotieven vindt u beslist ook net die "look" die u zoekt. De combinatie van de slanke gestoffeerde rand en de hout-, steen- of metaalmotieven van de sierlijst biedt een ongelooflijk aantal combinatiemogelijkheden. Maar SLEEPLINE gaat nog verder. Door het systeem van losse componenten kan u het gekozen design later nog aanpassen of zelfs totaal vernieuwen. Op deze manier kan uw waterbed met uw persoonlijke smaak mee-evolueren.

 

Elegantie door design

Mooi, sterk en comfortabel sluiten elkaar niet langer uit. Het Model-T waterbed lijkt door zijn opbouw veel lichter en slanker dan de meeste, meestal lomp en zwaar aandoende, waterbedden. De matrashoogte (21 cm) wordt allereerst opgedeeld in de beweeglijke schuimrand en het steunprofiel. Dit profiel wordt verder verdeeld in de gestoffeerde rand en de sierlijst. Hierdoor ontstaan 3 slanke horizontale lijnen, die het geheel een elegant uitzicht geven.


Ieder heeft zijn eigen stijl. Uw persoonlijke stijl vindt u ongetwijfeld terug binnen de SLEEPLINE collectie.

 

SLEEPLINE MODEL - T: modernste technologie


Zowel de 4D-Comfort matras als de profielomranding van een SLEEPLINE Model -T waterbed zijn staaltjes van de modernste technologie, hoewel het resultaat er tijdloos klassiek kan uitzien. De T-vormige profielrand geeft optimale zijwaartse steun aan de watermatras en opent de weg voor al uw design ideeën.

Het geëxtrudeerde kunststofprofiel dat de basis vormt van de Model -T, is geniaal in zijn eenvoud. Het dikwandige profiel vormt een onvervormbare ondergrond voor één van de vele bekledingsstoffen. Deze worden er met een klitbandsysteem op aangebracht. De veloursrand onderaan het profiel kan met een sierlijst bedekt worden.

Bij de montage wordt geen lijm gebruikt, zodat alle delen apart aangepast of vervangen kunnen worden. Het geheel steunt op een stevige, gladde bodemplaat, die bedekt wordt met een isolatiemat (Isopad®).

SLEEPLINE houdt vanaf het ontwerp rekening met alle mogelijke factoren. We proberen niet op basis van bestaande materialen een zo goed mogelijk bed te maken, maar ontwerpen eerst het perfecte bed en produceren daarna zelf de onderdelen die voor deze perfectie nodig zijn.

Het kunststofprofiel is stevig verankerd op de bodemplaat. Aan de binnen- en buitenzijde wordt een klittenbandstrook bevestigd, waarop de bekledingsstof wordt bevestigd. De brede veloursstrook kan bekleed worden met een sierlijst in één van de vele motieven.

Eigen ontwerp en productie garanderen de hoogste kwaliteit


SLEEPLINE ontwerpt en produceert alle onderdelen van haar design waterbedden zelf. De know-how uit jarenlange ervaring garandeert hierbij de beste kwaliteit en een doordacht design.
Ieder SLEEPLINE waterbed wordt op maat en naar uw wensen geproduceerd.

Omdat we over een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling beschikken, kunnen we ook aan de kleinste details de nodige aandacht schenken. Onze ingenieurs zoeken steeds naar nieuwe verbeteringen en nieuwe concepten worden voortdurend getest en uitgewerkt. Het Model -T waterbed mag dan ook gerust revolutionair genoemd worden.

In tegenstelling tot de meeste importmerken kunnen wij de kwaliteit en de samenstelling van onze grondstoffen garanderen. De meeste basismaterialen worden trouwens speciaal voor ons vervaardigd. Enkel door effectieve controle en begeleiding vanaf het ontwerp tot de verpakking, kan men zeker zijn van de constante kwaliteit van een afgewerkt product. Dit is precies wat SLEEPLINE doet en we zijn er dan ook van overtuigd dat elk bed dat onze fabriek verlaat aan de meest veeleisende normen voldoet. Noem het gerust chauvinisme. Wij noemen het realiteit.

Een eigen productie geeft ons de mogelijkheid tot constante kwaliteitscontrole, zowel van de aparte onderdelen, als van het gehele bed. Uw SLEEPLINE waterbed en ook de eigenlijke waterkern worden bovendien pas geproduceerd nadat u ons uw wensen heeft kenbaar gemaakt.

Het model, de afmetingen, de kleur, de accessoires, kortom elk detail: u bepaalt het zelf.

Computergestuurde snijmachines garanderen een preciese maatvoering en ervaren specialisten zorgen voor een perfecte afwerking. Ook de waterkern wordt pas na bestelling vervaardigd.

SLEEPLINE besteedt aandacht aan alle details


Geslaagde details komen niet vanzelf. Ze zijn een combinatie van creatief ontwerp, een bewuste materiaalkeuze, een aangepast machinepark en een gerichte precisie bij de afwerking: voorwaarden waaraan bij SLEEPLINE ruimschoots wordt voldaan.

De plinten van de ondersteuningssokkel kunnen voorzien worden van een afdichtingsstrook. Zodoende kan water tijdens het poetsen uw sokkel niet beschadigen.

 

De SLEEPLINE MODEL -L: klassiek of modern, aan u de keuze

 

MODEL -L heeft een bredere rand, zodat de stofkleur meer tot zijn recht komt. Al naargelang de gebruikte stof krijgt dit bed hierdoor een moderne of eerder klassieke 'look'. Met de juiste achterwand en accessoires creëert u net dát bed dat precies bij u, uw slaapkamer en uw persoonlijke stijl past.

Ook bij de MODEL -T kan de gestoffeerde rand later opnieuw bekleed worden.

SLEEPLINE is steeds op zoek naar nieuwe attractieve stofcollecties die aan onze strenge eisen voldoen. Om onze bekledingsstoffen voor vroegtijdige veroudering te vrijwaren worden ze allemaal met de Scotchgard® textielbeschermer behandeld. Deze behandeling beschermt uw bed tegen vlekken van water en olie en is vuilafstotend. Uw SLEEPLINE waterbed kan hierdoor tevens gemakkelijk gereinigd worden en blijft er langer als nieuw uitzien.

Een SLEEPLINE waterbed is gemaakt volgens de modernste productiemethodes en met de nieuwste materialen. In een SLEEPLINE waterbed worden immers jarenlange ervaring en modern design gecombineerd. 
 

De SLEEPLINE watermatras


De 900Z, 921Z en 945Z matrassen zijn staaltjes van moderne technologie. Naast een perfect slaapcomfort bieden deze matrassen ook een grote zekerheid en een lange levensduur. Deze matrastypes bestaan in alle denkbare maten en kunnen in 6 verschillende stabilisaties verkregen worden. Het verkoopsteam van de gespecialiseerde SLEEPLINE handelaars adviseert u graag over welke matras het beste bij uw wensen past.

Voor de productie van de matrassen worden enkel het 4D-Vinyl gebruikt die speciaal voor deze matrassen ontwikkeld werden. Ze bevatten geen zware metalen zoals vele goedkope pvc-folies.

De vezelmat stabilisatie in de matrassen zorgt voor een grote variëteit in dempingsmogelijkheden zonder het slaapcomfort aan te tasten. Ook hier worden enkel speciaal voor deze toepassing ontwikkelde vezels gebruikt.

 

De matrasmodellen

SLEEPLINE heeft eveneens verschillende modellen van watermatrassen.

Het model UNO, waarbij het ligoppervlak uit één doorlopende matras bestaat, en het model DUAL, waarbij beide partners over een aparte watermatras beschikken.
Bij de DUAL-matrassen kan voor de beide delen een aparte stabilisatie gekozen worden. De twee watermatrassen beschikken daarenboven elk over een eigen verwarmingselement.
De twee delen van een DUAL-watermatras worden gescheiden door een niet voelbare isolatiewand.

De stabilisaties

We gebruiken voor de stabilisatie thermisch gebonden polyestervezels. Deze vezelstructuur van de watermatras is veel sterker dan die van vele andere merken en garandeert een langere levensduur.
Een bijkomende behandeling maakt de vezels schimmelwerend. Het aantal lagen vezels bepaalt de graad van stabilisatie.
We bieden een ruim assortiment van stabilisatieniveaus aan: van aangenaam nabewegend (=0%) tot volledig stabiel (=120%).
Welke stabilisatie voor u de meest geschikte is, hangt enkel af van uw eigen wensen. Zwaardere personen hebben meestal baat bij sterkere stabilisaties.
Bij lage stabilisaties raden wij vooral vlakke matrassen aan.
Wij willen nog opmerken dat de verschillende waterbedfabrikanten andere schalen of eenheden hanteren bij het aanduiden van hun stabilisaties.
Het heeft daarom geen zin om ze onderling te vergelijken. Enkel proefliggen en de ervaring van de handelaar kunnen u in uw keuze helpen.


Standaard bekkenondersteuning

SLEEPLINE biedt u een standaard bekkenondersteuning, die uw lighouding in rug-, zij- en buiklig verbetert. Vooral personen die rondom het bekken wat zwaarder gebouwd zijn hebben hierbij baat. De SLEEPLINE bekkenondersteuning werkt progressief: d.w.z. hoe zwaarder u bent, hoe groter het effect. Daarenboven stoort ze het gevoel van het "zwevend slapen" niet. Ook met deze extra ondersteuning behoudt u het heerlijke gevoel dat alleen een SLEEPLINE waterbed u kan geven.

Uw gespecialiseerde SLEEPLINE handelaar adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden binnen het matrassenprogramma.

 

 

De SLEEPLINE soft-side


De rand rondom de watermatras is opgebouwd uit twee verticale delen. Het onderste deel bestaat uit een stevige kunststofrand, die uw waterbed perfect ondersteunt en zo het uitzakken van de schuimranden verhindert. Het bovenste deel van de omranding is vervaardigd uit hoogwaardig schuim met een uiterst grote vormvastheid. Deze tweedelige rand biedt u een aangename zachtheid bij het in- en uitstappen en geeft toch de nodige steun aan uw watermatras.

Het SLEEPLINE verwarmingselement


Als waterbedverwarming koos SLEEPLINE voor de meest betrouwbare verwarmingselementen van verschillende types. Zowel klassieke als keramische elementen zijn in collectie. Hierbij besteden wij ook veel belang aan de veiligheid en het gebruiksgemak.
Zo is de thermostaat binnen handbereik en is de ingestelde temperatuur duidelijk afleesbaar.

Allen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen en kunnen precies op uw gewenste temperatuur afgesteld worden.

 

 

 

SLEEPLINE design


SLEEPLINE biedt u een zeer uitgebreide bedcollectie, met verschillende modellen, stoffen, achterwanden, nachttafels, sierlijsten enz... Daarnaast kan u kiezen uit een ruim assortiment aangepast bedlinnen, zeteltjes in de bedkleuren en accessoires. Met al deze mogelijkheden kan u steeds een bed samenstellen dat volledig bij uw slaapkamer en uw persoonlijke smaak past. Eigenlijk kan u uw slaapkamer volledig nieuw inrichten rondom uw waterbed.

Een SLEEPLINE waterbedsysteem kan echter ook in ieder bestaand bed ingebouwd worden.

SLEEPLINE, meer dan alleen een waterbed


Een waterbed is natuurlijk ideaal om te ontspannen. Er zijn echter nog meer factoren die hierin meespelen. SLEEPLINE heeft daarom oog voor alle details. Het is immers gemakkelijker om zich te ontspannen in een omgeving waar men zich volledig thuis voelt. In de collectie vindt u dan ook alle elementen om uw eigen, persoonlijke droomomgeving op te bouwen. Een droom van een bed, of een bed om in te dromen? Voor SLEEPLINE gelden deze uitspraken allebei.


Een uniek systeem met vele voordelen

De L- en T-Soft-Sider ontlenen hun naam aan de doorsnede van het profiel waaruit het harde gedeelte van de matrasombouw is opgebouwd. Maar ze zijn eveneens uniek omwille van hun praktische vierdelige constructie. Deze eigenschap maakt deze soft-sides tot de handigste, sterkste en meest comfortabele waterbedden van de Europese markt.

Door hun opbouw in compacte, afzonderlijke delen kunnen de T- en L-Soft-Sider gemakkelijk vervoerd en opgebouwd worden door één persoon.

De unieke vierdelige T- en L-Systemen kunnen als de nieuwe standaard voor soft-side waterbedden beschouwd worden.

Door de scharnierende schuimrail van de SLEEPLINE waterbedden ontstaat vrijwel geen spanning op de cover die zich tussen u en de watermatras bevindt. Op die manier kan u 100% genieten van het gevoel van "zwevend slapen".Topkwaliteit met een leuk prijskaartje

SLEEPLINE biedt met de Caravelle een waterbed met een onvergelijkbare prijs-kwaliteit verhouding. Terwijl bij deze soft-sider gebruik wordt gemaakt van dezelfde gerenommeerde 4D-Comfort matrassen, past hij in ieders budget.

Met een uitgebreide keuze in bekledingsstoffen, bekoort het strakke design van de Caravelle Soft-Sider vele waterbedliefhebbers.

De Caravelle Soft-Sider, SLEEPLINE kwaliteit en strakke vormgeving.


 Onbeperkt maatwerk


SLEEPLINE heeft een zeer uitgebreide reeks standaardmaten en kan u daarenboven gratis maatwerk aanbieden voor de tussenliggende maten.
Bij afwijkende maten worden alle onderdelen in verhouding aangepast. Wij veranderen niet, zoals velen, slechts de breedte van de schuimomranding.

Het SLEEPLINE gamma begint bij het éénpersoonsbed van 100cm, waarbij de standaard lengtes van 200cm en 210cm steeds voor dezelfde prijs verkrijgbaar zijn.
Indien u wenst, passen wij uw waterbed ook aan zodat het perfect in uw eigen ledikant past. Ieder SLEEPLINE waterbed is immers inbouwbaar en kan dus geïntegreerd worden in elke slaapkamer.

Ook in een jeugdkamer vinden SLEEPLINE waterbedden hun plaats. Niet alleen het slaapcomfort wordt door de jongeren geapprecieerd, maar